Челси вече обмисля продажбата на вратаря Робърт Санчес. HITC твърди,

...
Челси вече обмисля продажбата на вратаря Робърт Санчес. HITC твърди,
Коментари Харесай

Челси се отказва от Роберт Санчес, замества го с вратар на Арсенал

Челси към този момент обмисля продажбата на вратаря Робърт Санчес. HITC твърди, че  отсъствието му заради травма значи, че бъдещето му на „ Стамфорд Бридж “ към този момент е нестабилно.

Информацията гласи, че „ сините “ към този момент се оглеждат във вратаря на градския противник Арсенал Аарън Рамсдейл, който може да бъде евентуален заместител на испанеца.

Санчес, който не е играл от средата на декември заради травма в коляното, струваше на Челси 28.7 милиона евро, като беше притеглен от Брайтън. Той стартира сезона като неоспорим номер 1 под управлението на Маурисио Почетино, като записа общо 19 мача във всички шампионати, в които позволи 26 попадения, а в пет случая съумя да резервира " суха " мрежа.

Отсъствието му заради травма обаче отвори вратата за перспективния Джордже Петрович и не е ясно дали испанецът ще получи нов късмет да се върне под рамката на вратата. По тази причина Челси е подготвен да завоюва пари от Санчес, в случай че дойде подобаващата оферта за него след края на сезона. Договорът му с лондончани е до 2030-а година.

Chelsea will be in the market for a number goalkeeper this summer.

They are set to move on from Robert Sanchez and Kepa has no long-term future at the club.

Aaron Ramsdale and Giorgi Mamardashvili are on their radar.
— Graeme Bailey (@GraemeBailey)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР