Челси ще трябва да се справя без контузените Хаким Зийеш,

...
Челси ще трябва да се справя без контузените Хаким Зийеш,
Коментари Харесай

Челси без Зийеш, Пулишич, Чилуел и Силва срещу Ливърпул

Челси ще би трябвало да се оправя без контузените Хаким Зийеш, Бен Чиуел и Кристиан Пулишич в семейството на първенеца Ливърпул в неделя. Това разкри на конференцията преди мача мениджърът на " сините " Франк Лампард.

Пулишич към момента не е възобновен от контузията, която получи във финала за Купата на Англия при започване на август, до момента в който новите попълнения Зийеш и Чиуел също остават в лазарета на този стадий. Добрата вест за Лампард е подобряването на положението на централния нападател Тимо Вернер. Германецът имаше болки в крайници след дуела с Брайтън в понеделник, само че ги е преодолял и е подготвен да излезе против мърсисайдци. По всичко проличава навън за мача обаче ще бъде различен от новите - бранителят Тиаго Силва.

" Тиаго работи върху физическата си форма, само че мисля, че мачът с Ливърпул идва прекомерно скоро за него. Неговото наличие обаче ще бъде доста значимо за нашия тим, защото той към този момент иззема лидерски функционалности. Привличането му ще помогне на целия тим ", изясни Лампард.

Бившият халф на Челси добави, че няма самообладание да излезе против Ливърпул и похвали мениджъра на гостите Юрген Клоп за работата, която свърши с " алените " в последните няколко години.

" Като състезател постоянно съм чувствал адреналина в мачовете против толкоз огромни тимове. Като треньор това са мачовете, за които всеки мечтае. Аз имам голямо почитание към това, което Юрген свърши в Ливърпул и това няма по какъв начин да се промени ", добави Лампард. Премиър лийг 2 кръг, неделя 20 септември  Челси 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР