Челси ще сключи споразумение с Милан за подписа на Гонсало

...
Челси ще сключи споразумение с Милан за подписа на Гонсало
Коментари Харесай

Marca: Игуиан преминава в Челси, Мората отива в Севиля

Челси ще подписа съглашение с Милан за подписа на Гонсало Игуаин в идващите 24 часа – договорка, която ще значи напускането на Алваро Мората в посока Севиля, твърди Marca. Според испанския вестник 31-годишният Игуаин ще се причисли към Кристиан Пулишич, трансформирайки се във втората зимна покупка на Челси.

Мората, който има вкарани 16 гола в 47 мача за,,сините “ след идването си за 60 млн. паунда от Реал Мадрид през 2017, е свързван с трансфер в Севиля. Игуаин, от своя страна, играе чартърен в Милан от Ювентус, само че съгласно информациите Челси е подготвен да заплати 40 млн. евро и 8 млн. евро на година в заплати за услугите на аржентинския нападател.

Мениджърът на Челси Маурицио Сари бе треньор на Игуаин в Наполи, където голмайсторът осъществя 36 попадения по време на забележителния си сезон през 2015/16 – това е и връх за най-вече маркирани голове в един сезон в Серия А. Игуаин мина в Милан чартърен през лятото след прехвърлянето на Кристиано Роналдо в редиците на,,Старата госпожа “.

,,Трудно е да си управител на нападател, който не отбелязва задоволително “, съобщи по-рано спортният шеф на,,росонерите “ Леонардо.,,Игуаин би трябвало да откри себе си, той претърпява друг интервал при нас, интервал чартърен. Той е доста значим за нас и го знае. Не сме получили оферта от Челси – никой не е питал за него и той не е изискал да напусне “, добави неотдавна бразилецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР