Челси ще се опита да привлече Кристиан Пулишич през януариОтборът

...
Челси ще се опита да привлече Кристиан Пулишич през януариОтборът
Коментари Харесай

Челси ще се опита да привлече Кристиан Пулишич през януари

Челси ще се опита да притегли Кристиан Пулишич през януари
Отборът на Челси ще се опита да закупи полузащитника на Борусия Дортмунд Кристиан Пулишич през зимния трансферен прозорец. Според журналиста Мартин Самуел от Daily Mail, договарянията за нов контракт сред американския национал и,,жълто-черните “ са в застой.,,Челси ще побързат да си обезпечат услугите на Пулишич още през зимата – изключително след опасността от трансферна възбрана от ФИФА за закупуването на млади футболисти. Обсъжданата преди цена на играча бе към 70 млн. паунда, само че това бе говорено с концепцията да изгубят Кристиан за без пари през 2020 година “.

Според Самуел,,,сините “ ще създадат всичко по силите си, с цел да преборят конкуренцията на Ливърпул и Тотнъм за подписа на младия гений. Журналистът добави, че 20-годишният нападателен футболист няма да бъде заместител на Еден Азар. Белгийският национал е свързван с трансфер в европейския клубен първенец Реал Мадрид.

Пулишич е част от Борусия Дортмунд от 2015 година и играе за първия тим от януари 2016 насам. През този сезон отборът е на върха в Бундеслигата под управлението на Люсиен Фавр, а в последния кръг победи немския първенец Байерн Мюнхен с 3:2 вкъщи и има четири точки преднина пред втория Борусия Мьонхенгладбах. Пулишич обаче не е от главните играчи на Фавр през сезона, като американецът е почнал в едвам четири мача като титуляр. Френският ментор разчита повече на Джейдън Санчо и Якоб Бруун Ларсен по фланга.

Опцията той да дебаркира на,,Стамфорд Бридж “ ще усили още повече капацитета на мениджъра Маурицио Сари в опита на италианския експерт да изведе лондончани до купата във Висшата лига през този сезон. След интернационалната пауза за отбора следва лондонско дерби с Тотнъм на,,Уембли “ в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР