Челси ще чака до последно решение на медицинския си щаб

...
Челси ще чака до последно решение на медицинския си щаб
Коментари Харесай

Лампард: Има малък шанс Маунт да играе срещу Ливърпул

Челси ще чака до последно решение на медицинския си щаб за възможното присъединяване на полузащитника Мейсън Маунт в неделното дерби на Висшата лига против Ливърпул, който към момента продължава да лекува контузия на коляното, съобщи през днешния ден мениджърът на сините Франк Лампард. Челси има 8 точки и заема 6-о място в класирането и приема на Стамфорд Бридж Ливърпул, който е със 100-процентов актив.

С три маркирани гола от началото на сезона, дебютът му в Шампионската лига във вторник против Валенсия продължи едвам 9 минути, беше белязан от зверско влизане на Франсес Коклен. Челси отстъпи с 0:1 на Стамфорд Бридж, а Лампард трябваше да извади откритието на сезона още след 9 минути игра. '

Time to hear from Frank Lampard before Sunday’s big game! His thoughts on the way...#CHELIV pic.twitter.com/QT6MnajC1c
— Chelsea FC (@ChelseaFC) September 20, 2019
'Има някакъв дребен късмет да играе, съобщи Лампард на днешната конференция. Гледахме фотография от контузеното място и за момента наподобява неприятно. Има и доста отоци. Ако контузиите са такива с кръвонасядания, не можеш да направиш доста, просто би трябвало да чакаш. Няма да поемаме никакви опасности, просто ще забележим по какъв начин ще се случат нещата с него''.

Tammy Abraham got nutmegged in Chelsea training. Frank Lampard's reaction pic.twitter.com/rzQanHxshL
— ESPN FC (@ESPNFC) September 18, 2019
" Иначе е в много добра форма, в положително въодушевление. Играл е в няколко мача, само че пък не беше 100-процентов в подготовката, съобщи още Лампард. Той приказва и за новия контракт на Калъм Хъдсън-Одой, който сожи подписа под новото съглашение през вчерашния ден и в този момент е привързан до 2024-а година.

A new five-year deal for @Calteck10!
— Chelsea FC (@ChelseaFC) September 19, 2019
" Байерн го желаеха по-рано през тази година. Говорих с него по време на подготовката, обстойно и необятно за неговото бъдеще. Ние искахме той да остане и договорът е реалност. Работим крепко, на него му харесват тренировките и мисля, че е осъзнал къде е неговото място. Фундаменталният полузащитник Н'Голо Канте възобнови тренировки откакто се възвърне от контузия на коляното, само че Лампард е внимателни с връщането му измежду стартовите 11.
Премиър лийг 6 кръг, неделя 22 септември  Челси 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР