Челси ще бъде без младата си звезда Рубен Лофтъс-Чийк във

...
Челси ще бъде без младата си звезда Рубен Лофтъс-Чийк във
Коментари Харесай

Звезда на "Челси" с тежка контузия на благотворителен мач

" Челси " ще бъде без младата си звезда Рубен Лофтъс-Чийк във финала на Лига Европа. Полузащитникът се контузи тежко по време на благотворителния мач с американския " Ню Инглънд Революшън ", извоюван от англичаните с 3:0. Двубоят е част от серията другарски мачове, промоутиращи акцията " Кажи НЕ на Антисемитизма ".

Според вестник " Сън " Лофтъс-Чийк e със разкъсан ахилес на левия крайник и ще бъде отвън терените в идващите 6 месеца. От клуба ще създадат спомагателни проучвания на футболиста, а в случай че се наложи интервенция, възобновяване на Лофтъс-Чийк може да отнеме близо година.

23-годишният халф влезе като запаса на почивката на дуела в Съединени американски щати и напусна терена с контузия единствено четвърт час по-късно.

Преди мача мениджърът на отбора Маурицио Сари съобщи, че поддържа идеята, само че акцентира потребността на неговите играчи от отмора след тежкия сезон и предвид на идния край в Лига Европа.

В последна сметка италианецът излезе с съвсем най-хубавото против " Ню Инглънд " на " Жилет Стейдиъм " в Масачузец. Интересното е, че в трибуните бе притежателят на " Челси " Роман Абрамович.
Дузпи оформиха британски край и в Лига Европа Труден триумф за "Челси " против "Айнтрахт " Франкфурт
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР