Челси се интересува от звездата на Уулвърхемптън Макс Килман. Бранителят

...
Челси се интересува от звездата на Уулвърхемптън Макс Килман. Бранителят
Коментари Харесай

Почетино си хареса капитана на Уулвърхемптън за подсилване на защитата

Челси се интересува от звездата на Уулвърхемптън Макс Килман. Бранителят е обект на интерес от няколко клуба от Висшата лига преди януарския трансферен прозорец. Килман пое капитанската лента на „ вълците “ този сезон и се показва добре под управлението на Гари О’Нийл. Отборът от Мидландс се изкачи до 13-ото място в таблицата на Висшата лига, като най-сетне събра поредност от позитивни резултати под управлението на новия си управител.

В центъра на тяхното усъвършенствано показване е новият водач Килман, само че 26-годишният защитник е свързван с трансфер дареч от Молине през януари. Медиите в Англия пишат, че мениджърът на Челси Маурисио Почетино харесва качествата на бранителя и може да се опита да го притегли следавщия месец като част от проектите си да укрепи своята защита. „ Сините “ са позволили 26 гола в единствено 18 мача от Висшата лига този сезон, макар че похарчиха много пари за нови бранители след придобиването на клуба от Тод Бойли.

Централният бранител на лондончани Уесли Фофана ще отсъства дълго поради сериозна травма на коляното. Беноа Бадиашиле също страда от проблеми след идването си от Монако през януари, а несъмнено ще се раздели и с 39-годишния Тиаго Силва.

Смята се, че Килман е оценен от „ вълците “ на към 35 милиона паунда. Има даже опция бранителят да се трансформира в предстоящ капитан на Челси. Почетино избира водачите му да приказват британски и е показателно, че лиши лентата от ръката на Силва и я даде на Рийс Джеймс. Негови подгласници пък са различен двама англичани - Конър Галахър и Бен Чилуел.

Would Max Kilman be a good fit for Chelsea?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР