Челси разгроми със 7:1 Гримзби Таун на Стамфорд Бридж в

...
Челси разгроми със 7:1 Гримзби Таун на Стамфорд Бридж в
Коментари Харесай

Челси громи със 7:1 за Купата на лигата, още един талант блесна за лондончани

Челси разгроми със 7:1 Гримзби Таун на " Стамфорд Бридж " в среща от третия кръг на шампионата " Карабао Къп " (Купата на лигата). Рос Баркли (4'), Миши Батшуай (7', 86'), Педро Родригес (43'-дузпа), Курт Зума (56'), Рийс Джеймс и Калъм Хъдсън-Одой (89') се разписаха за отбора на Франк Лампард, а Матю Грийн (19') осъществя почетното попадение за гостите. Джеймс освен се разписа в дебюта си, само че и създаде два от головете на своите съотборници, оставяйки отлични усещания.

Голямата вест в състава на домакините бе завръщането на Хъдсън-Одой, който игра за първи път от април. Рийс Джеймс, Марк Гуехи и Били Гилмор дебютираха за Челси. Миши Батшуай стартира на върха на офанзивата, до момента в който Тами Ейбрахам бе оставен на скамейката за началото.

Челси започва стремително и до седмата минута към този момент имаше задатък от два гола. В четвъртата Педро откри Рос Баркли на към 25 метра от вратата, след което халфът реши самичък да влезе в наказателното поле и с невисок изстрел стреля до близката греда - 1:0. Три минути по-късно центриране на Рийс Джеймс отдясно рикошира и се озова на пътя на Батшуай, който се обърна стремително и стреля в ъгъла за 2:0.

В 19-ата минута защитата на Челси за следващ път през този сезон позволи на ниска цена гол. Дълго подаване бе оставено гладко да стигне до Хенсън, който смъкна с глава към Мат Грийн. Последният нанесе страховит изстрел от 20-ина метра, с който не остави късмет на Кабайеро.

В 42-рата минута Зума бе фаулиран в наказателното поле - дузпа за Челси. Педро прати стража на Гримзби в противоположния ъгъл - 3:1.

В 56-ата минута Курт Зума направи 4:1, откакто засече центриране на Джеймс отдясно. Самият Рийс Джеймс означи дебюта си с гол след удар от 20 метра в 82-рата минута. В 86-ата Батшуай осъществя второто си попадение за през днешния ден, а минута преди края Калъм Хъдсън-Одой оформи крайния резултат, откакто получи от Батшуай, преодоля противник и стреля до близката греда - 7:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР