Челси постигна втората си победа в група Е на Шампионската

...
Челси постигна втората си победа в група Е на Шампионската
Коментари Харесай

Две дузпи помогнаха на Челси да надвие Рен

Челси реализира втората си победа в група " Е " на Шампионската лига, откакто надделя с класическото 3:0 Рен в семейството си от третия кръг. " Сините " от Лондон не срещнаха огромни усложнения в мача и взеха трите точки с два гола на Тимо Вернер от две дузпи в 10-ата и 41-ата минута, както и още едно попадение, дело на Тами Ейбрахам в 50-ата минута. Освен това те играха с човек повече от 41-ата минута, когато Далберт бе изпъден с втори жълт и червен картон.

Домакините на " Стамфорд Бридж " стартираха по-добре и в 10-ата минута Тимо Вернер откри резултата от дузпа, която бе отсъдена за нарушаване против самия него на границата на наказателното поле.

В 37-ата минута Челси получи втора дузпа в мача, този път за игра с ръка на Далберт. Ситуацията бе прегледана с ВАР, а бранителят на гостите получи втори жълт и червен картон и остави тима си с 10 души на терена. Отново Вернер извърши наказателния удар и още веднъж не сгреши за 2:0.

В началото на втората част англичаните довършиха противника с трето попадение. Риис Джеймс центрира отдясно и Тами Ейбрахам от близко засече във вратата за 3:0.

В края на мача гостите можеха да създадат загубата си по-почетна, само че гол на Жереми Доку бе анулиран поради засада.

В последна сметка Челси взе своето и със 7 точки излезе отпред в класирането в групата. Рен пък към този момент е на дъното с 1 извоювана точка.

Шампионска Лига 3 кръг, сряда 4 ноември  Челси 3:0краен резулат  Рен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР