Челси постигна убедителна победа с 4:1 над Саутхемптън като гост

...
Челси постигна убедителна победа с 4:1 над Саутхемптън като гост
Коментари Харесай

Младоците от Челси продължават да впечатляват

Челси реализира безапелационна победа с 4:1 над Саутхемптън като посетител в мач от осмия кръг на Висшата лига. Това е четвърти следващ триумф за отбора на Франк Лампард във всички шампионати. След него " сините " от Лондон скочиха на петото място с 14 точки в актива, колкото имат още Лестър и Кристъл Палас.

И в този мач на Челси изпъкнаха младоците Тами Ейбрахам и Мейсън Маунт, които съумяха да вкарат следващите си голове през сезона. Третото попадение във вратата на " светците " осъществя Нголо Канте, а прецизен беше и Мичи Батшуай, който се появи като запаса. За Саутхемптън вкара Дани Ингс.

Припомняме, че Ейбрахам и Маунт получиха повиквателни от селекционера на Англия Гарет Саутгейт за идните евроквалификации с Черна гора и България. Още един от младоците на Челси, който е част от " трите лъва " - бранителят Фикайо Томори, също игра мощно при гостуването на " светците " и няма да е изненада, в случай че забележим триото и в София. Мачът на " Васил Левски " е на 14 октомври (понеделник) от 21:45 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР