Челси постигна първия си успех в групите на Шампионска лига

...
Челси постигна първия си успех в групите на Шампионска лига
Коментари Харесай

Челси громи в Русия пред погледа на Абрамович

Челси реализира първия си триумф в групите на Шампионска лига през този сезон. Пред погледа на своя притежател Роман Абрамович, лондончани завоюваха визитата си на дебютанта ФК Краснодар с 4:0. Селекцията на Франк Лампард доминираше тотално, а попаденията бяха дело на Хъдсън-Одой, Вернер от дузпа, Зиеч и Пулишич. " Сините " можеха да реализират и по-изразителен резултат, само че Жоржиньо пропусна от бялата точка през първото полувреме.

От трибуните среща онлайн изгледа притежателят на Челси - Роман Абрамович.
 Аталанта и Аякс приключиха 2:2 в Шампионската лига
Аталанта и Аякс предложиха предстоящото представление

2:2 сред двата отбора в група D

Дебютантите в шампионата от ФК Краснодар заиграха въодушевено и имаха опция да открият резултата още в 4-ата минута. Данил Уткин откри нужното пространство в наказателното поле на Челси и насочи изстрел, който беше избавен по най-хубавия метод от Едуард Менди.
 Снимка 502853
Източник:

От другата страна на терена също бе забавна. Аплодисменти за реакцията си заслужи и стражът на " биковете " Матвей Сафонов, реагирал съответно след шут на Зиеч.

В 14-ата минута Тимо Вернер бе съборен в полето на Краснодар и реферът Палабалък отсъди дузпа след допитване със системата ВАР. С наказателния удар се нагърби титулярният реализатор Жоржиньо, само че обичайното му осъществяване приключи с изстрел в страничната греда.
 Атлетико (Мадрид) победи Залцбург с 3:2 в Шампионската лига
Атлетико (Мадрид) възвърна самочувствието си в Шампионската лига

Жоао Феликс се трансформира в воин при обрата против Залцбург

Пропускът съживи руснаците, които на своя страна имаха два положителни момента посредством Вилхаена и Утикин. Изстрелът на нидерландеца беше блокиран, а пък вторият изиска дузпа, която не му бе дадена от рефера.

Челси откри резултата в 37-ата, когато в прегръдките на своите съотборници попадна Калъм-Хъдсън Одой. Крилото получи пас от Хаверц, а последвалият му изстрел не провокира качествена реакция от Сафонов и се трансформира в гол.

В 55-ата минута Краснодар можеше да се върне в мача, когато Юри Газински насочи удар, който срещна напречната греда.
 Снимка 502852
Източник:

В заветния четвърт част на дуела, гостите от Англия осъществиха цели три попадения. В 76-ата лондончани получиха нова дузпа, която с известни компликации, въпреки всичко бе осъществена от Тимо Вернер. Малко по-късно германецът асистира и за попадението на Хаким Зиеч за 0:3.
 Манчестър Сити победи Олимпик (Марсилия) с 3:0 в Шампионската лига
Олимпик (Марсилия) се оказа елементарно затруднение за Манчестър Сити

Селекцията на Пеп Гуардиола господства на " Стад Велодром " - 3:0

Крайното 0:4 пък имаше достойнството да фиксира Кристиан Пулишич. В последната минута от постоянното време, американецът получи подаване от Ейбрахам и сред краката на съветския вратар постави точка на разногласието.

В идващия кръг Челси приема Рен на " Стамфорд Бридж ". Краснодар гостува на Севиля.

ФК КРАСНОДАР - ЧЕЛСИ 0:4

0:1 Хъдсън-Одой (37 " ), 0:2 Вернер-дузпа (76 " ), 0:3 Зиеч (79 " ), 0:4 Пулишич (90 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР