Челси отстрани Реал Мадрид в 1/2-финала на Шампионската лига късно

...
Челси отстрани Реал Мадрид в 1/2-финала на Шампионската лига късно
Коментари Харесай

Рио за звезда на Челси: Има същите мързеливи отигравания като Бербатов

Челси в профил Реал Мадрид в 1/2-финала на Шампионската лига късно нощес, а едно от новите попълнения - Кай Хаверц, който търпи много рецензии от началото на акцията поради представянето си, изнесе отличен мач и се регистрира с асистенция към Тимо Вернер за първото попадение.

Играта на някогашния състезател на Байер (Леверкузен) бе засипана от похвали от Рио Фърдинанд, който съпостави отиграванията на му с тези на Димитър Бербатов. Фърдинанд бе съотборник с Берба в Манчестър Юнайтед и дружно доближиха до две трофеи на Англия, два финала в Шампионската лига и трофей от международното клубно състезание.

“Напомня ми на Бербатов, с който играх в Манчестър Юнайтед. Има тези мързеливи отигравания от време на време, като че ли имате чувството, че е малко нехаен. Момчето е толкоз елегантно, играта като че ли не се форсира към него. Докосването му е в действителност качествено и считам, че ще се трансформира във значим състезател за клуба, в случай че продължи да показва тази класа,” съобщи Фърдинанд в коментара си в студиото. Лондонският Челси ще се изправи против Манчестър Сити във финала на Шампионската лига на 29 май в Истанбул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР