Челси отхвърли оферти на стойност 35 млн. паунда от Барселона

...
Челси отхвърли оферти на стойност 35 млн. паунда от Барселона
Коментари Харесай

Челси отхвърли оферти на Барса и Атлетико за Уилиан

Челси отхвърли предложения на стойност 35 млн. паунда от Барселона и Атлетико Мадрид за Уилиан, оповестява Sky Sports. Бразилското крило навлезе в последните 12 месеца от своя договор на „ Стамфорд Бридж “ и без значение от опцията да го загуби като свободен сътрудник идващото лято, Челси е подготвен да го задържи в редиците си и за идната акция.

В момента „ сините “ карат първата част от своето трансферно ембарго, наложено от ФИФА за идващите два трансферни прозореца, като продадоха талисмана на клуба Еден Азар на Реал Мадрид за първичната сума от 88 млн. паунда предходната седмица. „ Сините “ може и да не изгубят Уилиан гратис идващото лято, в случай че се договорят с бразилеца за нов двугодишен контракт.

Барселона има интерес към услугите му от известно време, като лондончани към този момент отхвърлиха три предложения на „ блаугранас “ предишното лято, като последната от тях бе на стойност повече от 55 млн. паунда. Тимът възобнови интереса си през януари, само че още веднъж не съумя да доближи до договорка със „ сините “. Уилиан се причисли към Челси от съветския Анжи Махачкала за 30 млн. паунда през 2013 и оказа помощ на клуба да завоюва Висшата лига през 2015 и 2017. Той има общо 292 мача за „ сините “, като в тях е отбелязал 52 гола. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР