Челси остава агресивен и уверен, че може да подпише с

...
Челси остава агресивен и уверен, че може да подпише с
Коментари Харесай

В Челси са уверени, че ще вземат звездата на Бенфика

Челси остава нападателен и убеден, че може да подпише с полузащитника на Бенфика Енцо Фернандес, написа журналистът на „ CBS Sports “ Бен Джейкъбс. „ Сините “ бързат да изпреварят конкуренцията за международния първенец с Аржентина в лицето на клубове като Ливърпул, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Малко преди Нова година се писа, че лондончани подготвени да платят освобождаващата уговорка на 21-годишншия халф на стойност 120 милиона евро, както и да му предложат доста сериозна във финансово отношение оферта.

Според Джейкъбс, управлението на Бенфика е било хванато импровизирано от офертата на Челси за Фернандес. Съобщава се, че на „ Естадио де Луж “ не са очаквали сходно предложение даже и след неговия триумф на Мондиала в Катар. Допълва се, че в Бенфика нараства чувството, че офертата на Челси за Най-добрия млад състезател на Световното предходната година е прекомерно добра, с цел да бъде отхвърлена.

There is a growing feeling amongst Benfica sources that Chelsea's offer is simply too strong to turn down. As previously reported, tactic has been to move fast and play on the fact Benfica is ultimately a selling club (€1bn+ in player sales since 2000).
— Ben Jacobs (@JacobsBen)
Старши треньорът на „ лисабонските орли “ - Роджър Шмид, пък призна, че Фернандес може и да е изиграл последния си мач за клуба.

„ Не знам дали това беше последният мач на Енцо. Мисля, че Енцо е страховит състезател. Откакто дойде в Бенфика, той играе приказен футбол. Освен това, като човек, той изцяло се разпознава с клуба. Както споделих и преди мача, от време на време нещата във футбола се случват по този метод и тогава играчите би трябвало да вземат решения. Ще забележим какво ще се случи в идващите седмици “, съобщи Шмид след провалянето от от Спортинг Брага в края на предходната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР