Челси обяви първия си голям трансфер през зимата – идването

...
Челси обяви първия си голям трансфер през зимата – идването
Коментари Харесай

Челси взе Жоао Феликс под наем до края на сезона

Челси разгласи първия си огромен трансфер през зимата – идването на нападателя Жоао Феликс. Португалецът е взе чартърен от Атлетико Мадрид до края на сезона.

Сините от Лондон имат големи проблеми и са едвам десети във Висшата лига. Те взеха единствено една победа в последните си седем мача и отпаднаха от шампионатите за двете домашни купи. След месец Челси ще играе на елиминациите в Шампионската лига.

„ Челси е един от най-големите клубове в света и се надявам да му оказа помощ да реализира задачите си. Развълнуван съм да играя на „ Стамфорд бридж “, съобщи Жоао Феликс.

През сегашния сезон той има 20 мача, 5 гола и 3 асистенции за Атлетико. Но е в спор с треньора Диего Симеоне. Иначе общо има 34 гола и 18 асистенции в 131 мача във всички шампионати за дюшекчиите.  Той от Бенфика. Неговият договор с клуба от Мадрид е до 2027 година

. Преди него бяха привлечени бранителят Беноа Бадиашиле (Монако, 38 млн. евро), халфът Андрей Сантос (Васко да Гама, 12.5 млн.) и нападателят Давид Фофан (Молде, 12 млн.)

Made with flair!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР