Челси не успя да победи Лестър в двубой от 23-ия

...
Челси не успя да победи Лестър в двубой от 23-ия
Коментари Харесай

Безидеен Челси не би 10 лисици

Челси не съумя да победи Лестър в дуел от 23-ия кръг на Премиършип и приключи 0:0. "Лисиците " играха с човек по-малко от 68-ата минута, откакто Бен Чилуел си изкара два жълти картона за 5 минути.

Лестър стартира доста интензивно дуела и в първите минути упражи напън към вратата на Челси, само че при най-чистото състояние още в 10-ата минута след ъглов удар Ндиди стреля, само че Куртоа избави отбора си. Вратарят избави и добавката на Драгович, с цел да резервира резултата 0:0.

Малко преди този момент и Варди не сполучи на два пъти.

В 31-ата минута на дуела при опит да настигне Джейми Варди травма получи Гари Кейхил и напусна терена. В последните минути на полувремето още веднъж Лестър бяха по-активният отбор и пропуснаха да открият резултата.

През втората част още н 54-ата минута Риад Марез падна в наказателното поле, само че дузпа нямаше.

Въпреки влизането в игра на Уилиан и Педро играта на Челси не се получаваше. Лестър остана и с човек по-малко откакто Бен Чилуел си изкара два жълти картона в границите на 5 минути сред 63-а и 68-ата минута.

До края на дуел макар опитите да стигнат до победно попадение Челси не сполучи и приключи 0:0 с Лестър. След това тъждество Челси е трети с актив от 47 точки, само че с мач повече от Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Лестър е 8-ми с 31 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР