Челси не се намира в никак добър период. Отборът записа

...
Челси не се намира в никак добър период. Отборът записа
Коментари Харесай

Новините за контузените в Челси не са добри

Челси не се намира в по никакъв начин добър интервал. Отборът записа поредност от загуби на сметката си, последната от които бе много тежка с 0:4 от Манчестър Сити за ФА Къп. Двата отбора играха и през седмицата в шампионата, където " жителите " също се поздравиха с триумфа с 1:0. В този мач пък лондончани изгубиха трима играчи поради травми. Става въпрос за Кристиан Пулишич, Рахийм Стърлинг и Пиер-Емерик Обамеянг. Мениджърът Греъм Потър разкри какви са новините към тях. Оказа се, че прогнозите не са положителни, изключително за американското крило.

" Кристиан контузи коляното си оня ден и към момента проучваме какво е ситуацията. Със сигурност мога да кажа, че ще отсъства няколко седмици. Рахийм пък опита пас с пета при започване на мача и почувства болки в бедрото. Неговото положение също сега се проучва от докторите. Обамеянг имаше разбиране на гърба и по тази причина не можа да пътува за днешния дуел ", разкри Потър.

Освен упоменатите трима играчи наставникът сега не може да употребява и Н`Голо Канте, Рийс Джеймс, Армандо Броя, Бен Чилуел, Уесли Фофана, Едуар Менди и Рубен Лофтъс-Чийк, които са в лазарета.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР