Челси наложи доживотни забрани за посещение на стадиона на трима

...
Челси наложи доживотни забрани за посещение на стадиона на трима
Коментари Харесай

Трима фенове на "Челси" получиха доживотни наказания за расистки обиди

Челси " наложи доживотни забрани за посещаване на стадиона на трима свои почитатели, които приети за отговорни за нанасяне на расистки обиди към различен ентусиаст през април. Това оповестиха от клуба.

Джером Бейли, който е на 20 години, е бил обиждан от трима ентусиасти на сините по време на мач в Лига Европа поради цвета на кожата си и прическата си. Това се случи на мач със " Славия " (Прага) в Чехия.

" Това е резултатът, който желаех, само че е разочароващо, че лиши толкоз време. Може би " Челси " би трябвало да усъвършенства успеваемостта си в тази област ", сподели Бейли пред Би Би Си.

Той добави, че незабавно е подал сигнал до клуба с точните места, на които са стояли почитателите. От " Челси " се извиниха на Бейли.

В последната година " Челси " няколко пъти осъди сходни прояви на свои почитатели. Те доведоха до няколко следствия, най-много след мачове в Лига Европа. Наскоро от клуба оповестиха, че почитатели, които наскърбяват евреите ще бъдат изпращани за Аушвиц за " просветително превъзпитание ".

Междувременно стана ясно, че февеноте на " Челси ", които разпространиха в обществените мрежи видео, на което назоваха звездата на " Ливърпул " и някогашен състезател на сините Мохамед Салах " бомбаджия ", не могат да бъдат разпознати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР