Челси може да покани германския специалист Юлиан Нагелсман, в случай,

...
Челси може да покани германския специалист Юлиан Нагелсман, в случай,
Коментари Харесай

Нагелсман - вариант за Челси и Тотнъм

Челси може да предложения немския експерт Юлиан Нагелсман, при положение, че лондончани решат да освободят сегашния си управител, предава гермаснкия публицист Флориан Плетенбърг. Нагелсман, който бе уволнен от Байерн (Мюнхен), е попаднал в късия лист на “сините ”.

В същото време обаче не е изтичала информация Челси да има намерение анулиране на съдействието си с Потър, зад който управлението сега стои абсолютно.

Междувременно се появи информация и че от различен лондонски отбор - Тотнъм, желаят Нагелсман да заеме мениджърското място в техния клуб. Все още обаче “шпорите ” не са отправили съответно предложение към експертът.

Юлиан Нагелсман бе отпред на Байерн (Мюнхен) от 2021 година насам и бе уволнен от треньорското си място след загубата с 1:2 от Байер (Леверкузен) при започване на сегашния месец март.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР