Челси и Манчестър Юнайтед не излъчиха победител в дербито на

...
Челси и Манчестър Юнайтед не излъчиха победител в дербито на
Коментари Харесай

Грешките определиха: "Челси" - "Манчестър Юнайтед" без победител

" Челси " и " Манчестър Юнайтед " не излъчиха победител в дербито на 13-ия кръг на британската футболна Висша лига. Срещата приключи 1:1, а головете паднаха след неточности на Жоржиньо и Аарън Уан-Бисака през второто полувреме.

Изненадващ ход на новия управител на " алените дяволи " Майкъл Карин беше оставянето на Кристиано Роналдо на пейката. Той се появи в игра едвам с 64-ата минута.

Снимка: Reuters

През първото полувреме на " Стамфорд бридж " домакините демонстрираха предимство. Пропуски направиха Калъм Хъдсън-Одой и Антонио Рюдигер. " Манчестър Юнайтед " най-вече се бранеше.

Въпреки това 5 минути след началото на втората част, " алените дяволи " откриха резултата. Един от любимците за премията " Златна топка " - Жоржиньо, не съумя да овладее добре топката и я даде на набиращия скорост Джейдън Санчо, който остана очи в очи с вратаря и не сбърка.

Снимка: Reuters

Равенството беше възобновено в 69-ата минута от дузпа. Аарън Уан-Бисака игра непозволено против Тиаго Силва в наказателното поле и футболистите на " Челси " получиха опция да изпълнят дузпа. Зад топката застана Жоржиньо, който беше прецизен.

До края на мача " сините " изпуснаха няколко положителни положения за поврат. Фред и Рюдигер обаче не съумяха да пратят топката във вратата.

Снимка: Reuters

" Челси " остава преди всичко в класирането с 30 точки, като води единствено с 1 пред " Манчестър Сити " и с 2 пред " Ливърпул ". " Юнайтед " е на осмо място с 18 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР