Челси и Барселона завършиха наравно 1:1 в първи 1/8-финален мач

...
Челси и Барселона завършиха наравно 1:1 в първи 1/8-финален мач
Коментари Харесай

Меси разби прокобата, а Уилиан гредите. "Барса" се измъкна в Лондон

" Челси " и " Барселона " приключиха наедно 1:1 в първи 1/8-финален мач от Шампионска лига. На " Стамфорд Бридж " в Лондон домакините най-вече се защитаваха и разчитаха на бързи контраакции, а тази тактичност сработи и отборът на Антонио Конте имаше по-добри благоприятни условия за гол.

На два пъти Уилиан стреля, само че топката се отби в гредите. Шут на Еден Азар пък профуча настрана от горния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Тер Стеген.

От своя страна " Барселона " се радваше на над 70% притежание на топката, само че по този начин и не сътвори чисто голово състояние, най-малко през първата част.

След почивката " Челси " бе по-активен в началните минути, а в 60-ата минута стигна и до гол. Уилиан овладя на границата на наказателното поле и стреля в долния десен ъгъл - 1:0.

В 75-ата минута гостите се възползваха от кошмарна неточност в " синята " защита и Меси осъществя за 1:1. Така аржентинецът най-накрая разруши прокобата. Той нямаше гол против " Челси " в 8 мача.

До края не се случи нищо забавно пред двете порти и всичко ще се реши на реванша в Каталуния на 14 март. Попадението на непознат терен накланя везните в интерес на " Барселона ", чийто отбор обаче продължава серията си от 8 мача без триумф над " Челси " в Шампионската лига.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР