Челси е спечелил трансферната битка за полузащитника на Спортинг Лисабон

...
Челси е спечелил трансферната битка за полузащитника на Спортинг Лисабон
Коментари Харесай

Челси близо до първо попълнение в ерата на Почетино

Челси е спечелил трансферната борба за полузащитника на Спортинг Лисабон Мануел Угарте, оповестява локалната преса. “Дейли Мейл ” твърди, че отбранителният халф е бил набелязан като съществена трансферна цел на новия управител на отбора Маурисио Почетино и заради тази причина лондончани са нараснали своите старания, с цел да съумеят да завършат договорката. 
 Угарте предпочитал Челси пред ПСЖ Угарте предпочитал Челси пред ПСЖ
Угарте бе една от задачите за идното лято на Пари Сен Жермен, само че играчът е предпочел Челси. Португалският вестник “Рекорд ” пък осведоми, че Челси е спечелил борбата и като се е съгласил да заплати откупната уговорка на футболиста на стойност 52 милиона паунда. 

Подобно на досегашните покупко-продажби след идването на Тод Боели отпред на “сините ” те ще подпишат дълготраен контракт с Угарте, само че заплатата му ще е единствено към 57 хиляди паунда на седмица. Очаква се той да пътува за британската столица през идната седмица, с цел да премине медицински прегледи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР