Челси е по-непредвидим отбор без Ромелу Лукаку, заяви старши треньорът

...
Челси е по-непредвидим отбор без Ромелу Лукаку, заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Алегри: Челси без Лукаку е отбор с различни характеристики

Челси е по-непредвидим тим без Ромелу Лукаку, съобщи старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри. Двата тима се срещат на следващия ден в предпоследния кръг от груповата фаза на Шампионска лига на "Стамфорд Бридж ". Юве към този момент си обезпечи класиране на осминафиналите, само че в случай че не загуби, на следващия ден ще си подсигурява и първото място в групата.

Лукаку лекува травма в глезена и повече от месец е отвън терените. Белгийският нападател може да се завърне в игра против Юве на следващия ден.

"Излизаме за първото място в групата против водача във Висшата лига и победител в Шампионска лига. Без Лукаку Челси има разнообразни характерности - контраатакува повече, тимът има повече скорост и се пази по-различен метод ", сподели Алегри на конференцията преди дуела.

Тосканският експерт също има проблеми с контузени, изключително в отбрана. Данило е навън за два месеца, отвън групата са още Джорджо Киелини и Матия Де Шилио.

"Имаме четирима бранители, като измежду тях включвам и Алекс Сандро. В халфовата линия всички са на линия без Бернардески. Кулушевски през днешния ден не тренира, тъй като трябваше да върви на ортодонт, само че на следващия ден ще бъде в групата ", сподели Алегри.

В състава се завръща и Пауло Дибала, който пропусна гостуването на Лацио в събота поради лека контузия в прасеца.

"Дибала тренира с тима и е в групата, само че не знам какъв брой време ще може да играе. Мойз Кийн и Алваро Мората ще играят, може би ще си разделят по едно полувреме. Трябва да подобрим играта в завършващата фаза. Бъркаме последния пас и по тази причина не бележим задоволително голове. Трябва ни повече самообладание пред гола. Роналдо е в предишното, той е водеща фигура във всеки тим, в който играе. Но ние имаме задоволително играчи с капацитет да вземат решение мачове ", разяснява още Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР