Челси е изправен пред исторически най-голямата си криза с оглед

...
Челси е изправен пред исторически най-голямата си криза с оглед
Коментари Харесай

Бербатов посъветва как Манчестър Юнайтед да се възползва от кризата в Челси

Челси е изправен пред исторически най-голямата си рецесия с оглед глобите, които търпи чрез притежателя си Роман Абрамович. Това слага под въпрос, както лиценза, по този начин и състава на клуба за идващия сезон. Димитър Бербатов обаче вижда опция за обичания му Манчестър Юнайтед и той уточни по какъв начин от там би трябвало да се възползват.

Българинът желае да види с аления екип Антонио Рюдигер, чийто контракт и без друго изтича след края на актуалната акция, научихме от Daily Mail.

29-годишният немец от известно време извива ръцете на актуалните си ръководители, настоявайки за €350 хиляди на седмица, само че, в случай че до скоро се водеха договаряния в тази посока, то те в този момент са на практика невъзможни.

„ Червените дяволи “ обаче в никакъв случай не са се свенили да дават сходни колосални заплати на своите звезди, тъй че не би било изненада, в случай че апелът на „ Берба “ бъде чут.

Рюдигер е трансферна цел още на Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Байерн Мюнхен и ПСЖ, тъй че бъдещето му занапред следва да претърпи смяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР