Челен сблъсък между бус и лек автомобил край Бургас отне

...
Челен сблъсък между бус и лек автомобил край Бургас отне
Коментари Харесай

Жена загина при челен сблъсък край Бургас, майка и две деца са в болница

Челен конфликт сред бус и лек автомобил край Бургас лиши живота на една жена.

Тежката злополука е провокирана поради превишена скорост и нахлуване на буса в насрещното придвижване по интернационалния път Бургас-Малко Търново в пресечката до Крайморие и с.Маринка.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ТЕЖКАТА КАТАСТРОФА

„ Превишената скорост и не положителната преценка на обстановката са довели до челния конфликт с лек автомобил Ауди А4, което е пътувало в посока Бургас и е било ръководено от 22-годишна жена. За страдание от конфликта на място е починала нейната спътничка, седяща на предната дясна седалка,” съобщи за Vesti.bg представителят на ОДМВР Бургас Цветелина Рандева.

Загиналата жена е 67-годишната Хатче Смаил от с. Ябълчево.

Пострадала, с измъкнато рамо и голям брой пострадвания по тялото, е 22-годишната шофьорка на лекия автомобил, както и двете и деца.

Експеримент: Ще ни спасят ли коланите при злополука (ВИДЕО)

Настанени в бургаската болница са няколко месечно бебе и 3-годишно дете, което е със строшен крайник, без заплаха за живота. В болничното заведение е и друга спътничка в лекия автомобил, която е с леки пострадвания.

Тежка злополука с рейс на автомагистрала "Тракия ", има жертви

Една жертва и 7 ранени при тежка злополука сред два буса край Сливен

Откаран към бургаската болница е и водачът на микробуса, който е в потрес и с леки пострадвания. Тепърва назначената експертиза ще открива скоростта, с която са се движили моторните транспортни средства, взели участие в тежката злополука.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР