Чел съм в различни медии, в които пише, че в

...
Чел съм в различни медии, в които пише, че в
Коментари Харесай

Фантазията на Добрев: Гешев плашил ПП с пиците на кристали и оргиите в МС

" Чел съм в разнообразни медии, в които написа, че в Министерския съвет ядат пици с кристали - опиати върху пици, които им носят през задния вход ", разяснява пред Нова телевизия Добрев.

Той не отговори има вяра ли на тези изказвания. 

" Казвам какво може да се е случило. Фантазирам, както фантазират и те, че Гешев се е обадил на Борисов и го е предизвестил да внимава, с цел да не изкара фотосите с кюлчетата. Може да е споделил на Кирил Петков да внимава, тъй като ще извади записите с пиците на кристали... ", разяснява Делян Добрев.

Политическа партия и ГЕРБ се скараха поради механизма за надзор на основния прокурор, който влезе в пленарна зала в последните дни живот на 48-мото Народно заседание. Двете обединения се упрекнаха, че не са участвали на дебатите. 

Добрев обаче уточни - физически е невероятно правосъдната промяна да стане факт в сегашния парламент. 

" Дори през днешния ден да се одобряват измененията в закона на първо четене в правна комисия, има 3 дни до 2-ро четене ", разяснява още Добрев и заключи: правосъдната промяна завърши. 

Президентът Румен Радев разгласи, че ще разпусне Народното събрание на 3 февруари и ще насрочи избори на 2 април. По отношение на рецензиите, че президентът не е дал време на депутатите да одобряват законите по ПВУ и контрола на основния прокурор, зам.-министърът на правораздаването Емил Дечев уточни - няма воля в Народно събрание и еспективно няма смисъл.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР