Чехия си върна второто място в нашата група “А” от

...
Чехия си върна второто място в нашата група “А” от
Коментари Харесай

Чехия си върна второто място с класика над Черна гора

Чехия си върна второто място в нашата група “А” от европейските квалификации. Тази вечер възпитаниците на Ярослав Силхави реализираха типичен триумф с 3:0 над Черна гора в Подгорица. Попаденията за гостите означиха Томаш Сучек в 54-ата, Лукаш Масопуст в 57-ата и Владимир Дарида от дузпа в 95-ата минута.

Първото полувреме не пердвещаваше сходно развиване на нещата. Двата отбора стояха относително равностойно, като даже домакините имаха по-добрите благоприятни условия за разкриване на резултата.

Чехия обаче реши всичко в своя изгода през втората част. В 54-ата минута след центриране от фаул Сучек се извиси и с глава порази вратата за 0:1.

Само три минути по-късно гостите нанесоха втори удар още веднъж следстатично състояние. Този път Масопуст бе изтърван при едно центриране от корнер отляво и с мощен удар прати топката в мрежата за 0:2.

В добавеното реме на срещата Чехия подпечата триумфа си с трети гол. Алекс Крал бе спънат за дузпа в наказателното поле, а Дарида не сгреши от бялата точка за крайното 0:3.

Така Чехия събра актив от 9 точки и се завърна на 2-ото място в групата. Черна гора пък остава на дъното на класирането с 2 извоювани точки до оммента.

ЕВРО 2020 6 кръг, вторник 10 септември  Черна Гора 0:3краен резулат  Чехия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР