Чехия регистрира за последното денонощие 8 618 новозаразени с .

...
Чехия регистрира за последното денонощие 8 618 новозаразени с .
Коментари Харесай

Чехия с нов рекорд: Над 8 600 заразени с коронавирус за ден

Чехия записва за последното денонощие 8 618 новозаразени с. Това е следващият отрицателен връх за последните 4 дни, заяви здравното министерство на страната, представено от Ройтерс.
Общият брой на инфектираните в страната с 10,7-милионно население доближи 109 374. До момента през октомври новите случаи на инфектирани са 38 000 против 43 000 за целия септември.
 Извънредно състояние в Чехия поради ковид Извънредно състояние в Чехия поради ковид
Чехия вкарва изключително състояние поради ковид SARS-CoV-2 за период от 30 дни. Това става, откакто съвсем шест месеца изминаха о...
Правителството тази седмица разгласи стягане на карантинните ограничения, като в това време се пробва да избегне цялостно блокиране на публичния и стопанския живот. За две седмици от понеделник бяха затворени спортните обекти, в това число плувните басейни и фитнес клубовете, както и културните институции. Ресторантите би трябвало да затварят до 8 ч, като на маса не може да има повече от 4 души.
Силно набъбна броят на нуждаещите се от лекуване - 1893 до през вчерашния ден следобяд против 1028 на 30 септември. Някои лечебни заведения отсрочват плануваните интервенции и процедури, с цел да разкрият спомагателни места за заболели от COVID-19. Сериозна угриженост провокира бързо растящият брой на инфектираните измежду медицинския личен състав, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР