Cheems Balltze, кучето, обичащо чийзбургери в интернет, почина

...
Cheems Balltze, малко куче, чието усмихнато лице и набито телосложение
Коментари Харесай

Cheems Balltze, малко куче, чието усмихнато лице и набито телосложение станаха вирусни в мемовете за страстта му към чийзбургерите, почина след кратка битка с рака.

12-годишното шиба ину, известно още като топката топка, претърпя операция на торакоцентеза в петък, но така и не се събуди, написа собственичката му Кати в публикация в Instagram. Тя каза, че Бол Бол трябва да получи допълнително лечение за рака си след операцията.

02 рендирани сърдити котки Nvidia

Закръгленото куче с „кръгло усмихнато лице“ беше обичано от мнозина, каза собственикът му. Тя помоли феновете да не са тъжни, а вместо това да „помнят радостта, която Балце донесе на света“.

„Той помогна на много хора по време на пандемията и донесе много радост на много от вас, но сега мисията му е завършена“, се казва в публикацията. „Вярвам, че той тича свободно в небето и яде много вкусна храна с новите си приятели.“

Бол Бол, който живееше в Хонг Конг, стана известен през 2017 г., след като потребител на Instagram коментира, че „прилича на Чийз“, се казва в уебсайта на кучето – инцидент, който по-късно установи сценичното му име „Чиймс“ или „Чиймсбургер“. Собственикът му беше започнал да публикува негови снимки в Instagram две години по-рано, за да документира настроенията му.

Той беше известен и с мемето „Swole Doge vs. Cheems“, което изобразява преувеличено мускулесто куче заедно с кротко по-малко куче.

Публикация, споделена от Know Your Meme (@knowyourmeme)

Кати документира рака му в Instagram, след като обяви диагнозата през май. Благодарейки на последователите за тяхната подкрепа по време на пътуването му, тя каза, че се надява „той може да продължи да носи радост на всички в онлайн света, това е единствената ми скромна молба“.

„Наистина съм благодарен на всички вас, вашата любов и подкрепа към Ball Ball е толкова безусловна и открих, че това е най-чистата любов на света, да имам Ball Ball в живота си е най-доброто нещо, което се е случвало“, се казва в публикацията . „Балтце знае колко много е бил обичан от всички вас.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР