Чечня се превърна в първата република в състава на Руската

...
Чечня се превърна в първата република в състава на Руската
Коментари Харесай

Кадиров заплаши да убие всеки, нарушил карантината в Чечня

Чечня се трансформира в първата република в състава на Руската федерация, която вкара полицейски час поради епидемията от ковид, откакто властелинът на републиката Рамзан Кадиров заплаши да " убие " всеки, който наруши карантината, оповестява " Дейли Телеграф ".
Кадиров разгласи в изказване тази заран, че се вкарва полицейски час, с цел да не се позволяват хора по улиците от 20 часа вечерта до 8 часа сутринта.
" Не можете да се борите с ковид с половинчати ограничения ", настоя той и добави: " Важно е да прекъснете веригата на предаване на вируса. Това е, което ще вършим. "
Кадиров сподели също, че Чечня ще затвори своята " граница " с другите съветски републики от неделя нататък.
Кадиров, който е някогашен сепаратистки въстаник, трансформирал се в извънредно предан на Кремъл, е забъркан в многочислени убийства на критици на държавното управление и политически съперници и е упрекван в ръководенето на режим, построен върху заплашване, насилствени изгубвания и изтезания - изказвания, които той отхвърля.
Той загатна по-рано, че тези, които популяризират ковид посредством нарушение на напътствията за самоизолация, заслужават да бъдат убивани.
" Ако питате мен, всеки, който сътвори този проблем за себе си, би трябвало да бъде погубен... освен че разболява (но и заразява) фамилията си, сестра си, братя, съседи ", сподели той по време на съвещание с овластени лица.
Улиците на Грозни се изпразниха след предизвестието на Кадиров, като това наподобява е най-стриктната обсада в Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР