Че сексбомбата Златка Райкова и бившият национал Благой Георгиев имат

...
Че сексбомбата Златка Райкова и бившият национал Благой Георгиев имат
Коментари Харесай

Златка Райкова и Благой Георгиев вече не крият връзката си

Че сексбомбата Златка Райкова и някогашният национал Благой Георгиев имат алъш-вериш се мълви под сурдинка от две-три седмици, само че ето, че първите доказателства на избухналата посред им обич към този момент са налице, а обстоятелствата в обществените мрежи са безапелационни: Златка и Благой са двойка!
Преди седмица Райкова качи фотоси от Слънчев бряг, дружно с екипа, който се грижи за визията й - фризьора Момчил Спасов и гримьора Цецо Андреев. По същото време и в профила на Георгиев в "Инстаграм " се появи фотография от полета му с парашут, в който му партнира Андреев. Просто случайност? Защо не...


Миналия уикенд звездата от "Като две капки вода " пък се появи в антрето на 5-звезден хотел във Велинград, като осведоми почитателите си, че е там, с цел да снима реклами на новата си сбирка. Няколко часа по-късно и Благо качи следващото си голо "story " и направи разногледи последователките си, които се чудят къде да гледат - в татуировките по тялото му или по атлетичните бедра, преси и мускули! Вече можете да познаете и сами местоположението - същия хотел в спа-столицата!

На скрийншот от "story "-то на Благо в "Инстаграм " той кара, до момента в който някой го снима. Коя жена стои зад телефона стана ясно часове по-късно, а въпросителните отпаднаха със страшна мощ, откакто и Георгиев, и Райкова се означиха във велинградски спа-хотел.
Междувременно пък папараци под Тепетата щракнаха двама от най-коментираните персони от столичния елит на обяд в кръчва в пловдивския квартал "Кючук Париж ". Русокосата хубавица и Георгиев не криели близостта си и седнали един до различен, а положителното въодушевление на футболиста си личало отдалеко отдалеч.
Агентура на ПИК от светските среди рапортува, че Златка, в чиято пазва се крият умопомрачителните 900 кубика силикон и Благой към този момент живеят дружно. Двамата безусловно били неразделни, още повече че от началото на годината полузащитникът прекрати дейната си кариера и свободното му време е в остатък.

Припомняме, че тази пролет Русата Златка напълно изненадващо получи предложение за брак от някогашния си другар Георги Валентинов. ММА-боецът й падна на колене в ефир, по време на присъединяване й в "Като две капки вода ". Сватбата обаче няма да има, откакто самата Златка постави завършек на дългогодишната си връзка преди 3 месеца. Според осведомени, тя въобще нямала предпочитание за брак и Георги знаел това, само че все пак й купил годежен пръстен.
Благо Георгиев пък се разведе с татарката Есмер Омерова при започване на годината. Докато Златка се изявяваше на сцената на "Капките " се мълвеше, че плейбоят е омагьосал друга участничка в шоуто - Гери-Никол. И тя, и той обаче отхвърлиха да има нещо посред им.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР