Че простотията по гората не ходи, е ясно, но всеки

...
Че простотията по гората не ходи, е ясно, но всеки
Коментари Харесай

Полицията на крак: Марешка Бардем се бие до кръв с наша чалга певица в хотел! (Шок подробности + СНИМКИ)

Че простотията по гората не върви, е ясно, само че всеки ден би трябвало да получаваме нови и нови доказателства за това. Последното и най-парещо е от Марешка Бардем и родна чалгарка, които се млатиха до кръв и синьо във варненски хотел. Така, че подвигнаха на крайник и управата на хотела, и полицията.

Инцидентът се разиграва преди ден във Варна, когато Марешка била в стаята си в хотела и на вратата й се почукало. Разбира се, това е версията, която споделя Бардем, а тази на въпросната новопоявила се чалгарка - Наташа Монева занапред се чака.

" Чух, че се потропа и отидох да отворя вратата. Навън беше тя - Наташа, която още щом открехнах вратата, ме изблъска от нея и ме атакува. Хвърли се от горната страна ми и стартира да ме постанова и да ме скубе. Беше ужасно, само че съумях да отвръщам бързо и да се защитя. Свалих я на пода и й приложих една хватка с крайник, с цел да може да я направя неподвижна и да я усмиря, до момента в който дойдат хората от хотела ", споделя Марешка.

Тя обаче има синини и ще си вади здравно, а след това щяла да съди Наташа за породени телесни повреди. Цялата тази патаклама почнала след скандал сред двете в морска дискотека предната вечер, когато Бардем обвинила Монева, че е направила по този начин да й блокират профила в нета. А каква е историята с въпросния профил, по този начин и не излиза наяве към този момент.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР