Че лидерът на ИТН Слави Трифонов диктува по телефона на

...
Че лидерът на ИТН Слави Трифонов диктува по телефона на
Коментари Харесай

Слави от диванчето: Казах ли ви, че Трактора направи сглобката?

Че водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов диктува по телефона на депутатите си какви въпроси да задават на парламентарен надзор стана ясно от фейсбук статус във връзка опорката, стартирана в последните седмици по какъв начин убитият през август Алексей Петров стоял в дъното на обединението сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Днес Бойко Борисов взриви Народното събрание, като на влизане в постройката на някогашния Партиен дом, разгласи по какъв начин фактически Трактора си уговарял срещи за съставянето на кабинета, тъй като и на него му било писнало от толкоз ялови парламентарни избори.

Слави пита от диванчето като какъв и с кого Петров се е срещал за задачата - питания, които неговият национален фаворит Гроздан Караджов мот-а-мо зададе от трибуната преди 2 часа на премиера Денков. А министър-председателят му отвърна, че нито знае за такива рандевута, нито е познавал Трактора.

" Министър-председателят сподели от трибуната на Парламента, че не знае за такива диалози. Ако не знае, той какъв е? Фигурант ли е? Някой бръсне ли го за слива или просто му споделят какво да прави и кого да назначава? Сега би трябвало да има аналитични излъчвания и публицисти, социолози, политолози, да проучват тази извънредно скандална вест.

Дали ще стане по този начин? Не имам вяра. Сред българската публицистика има двоен стандарт. Изпитал съм го персонално на гърба си. Журналистите, политолозите и социолозите най-вероятно ще си траят. Защо? Не знам. Няма кой да ги пита. Те май би трябвало да се питат сами.

Но по-важното е друго - убийството на Алексей Петров е доста допустимо да се окаже политическо и прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало незабавно да стартират да разпитват всички участници в диалозите с Алексей Петров за съставянето на настоящето държавно управление. А другояче казано, това държавно управление е огромен срам…ама доста огромен ", написа през днешния ден Дългия. 
 
ТЕМА преди 3 дни 1580 преди 4 дни 1394 преди 6 дни 5390
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР