Че херцогинята на Съсеск Меган Маркъл не е в никак

...
Че херцогинята на Съсеск Меган Маркъл не е в никак
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл с тежки обвинения към нея

Че херцогинята на Съсеск Меган Маркъл не е в по никакъв начин положителни връзки с членовете на фамилията си, като изключим майка й Дория Рагланд , към този момент ни е пределно ясно. Драмата с болния й татко Томас Маркъл, който освен не съумя да участва на сватбата, само че и по този начин и не е видял шурей си онлайн, няма изгледи за финално деяние.

А началото на следващия епизод даде доведената сестра на Меган Маркъл - Саманта.

Вчера, 17 юли, херцогинята и нейният брачен партньор посетиха събитие в Лондон в чест на Нелсън Мандела. Докато досегашната актриса се усмихваше и движеше с към този момент отработени придвижвания, татко й Томас даде следващо изявление.

Той е безапелационен, че няма да спре с медийните изяви, които явно му се понравиха, до момента в който щерка му Меган не благоволи да приказва с него.

Публикация, споделена от The Million Shades Of Life (@themillionshadesoflife) на Май 26, 2018 в 11:51 PDT

За същото я прикани и доведената й сестра Саманта, само че с много по-остър звук. Тя показа обява за вчерашната изява на Маркъл и добави своя коментар - " А какво ще кажеш да отдадеш респект на личния си татко? "

Саманта стига още по-далеч, заявявайки, че в случай че татко им Томас почине, то виновността ще е единствено на Меган . Доста тежки думи...

 Меган Маркъл и скритото обръщение в обувките й
Меган Маркъл и скритото обръщение в обувките й

Всичко в името на любовта, салдото и хармонията

53-годишната Саманта е следващата надълбоко афектирана на Маркъл. Тя освен туитва на пакост против нея, само че и даже приготвя издаването на книга за живота си в сянката на херцогинята , написа Daily Mail. А това ни кара да подозираме, че бурите занапред предстоят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР