Че голяма част от песните на Бритни Спиърс са хитове

...
Че голяма част от песните на Бритни Спиърс са хитове
Коментари Харесай

Най-магическото шоу на Бритни

Че огромна част от песните на Бритни Спиърс са шлагери надали някой би оспорил. И доказателство за това е освен нейната музикална кариера, само че и фактът, че към този момент има основан мюзикъл с включени нейни известни песни.
 Бритни Спиърс на 41
Бритни Спиърс на 41

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Озаглавеният & Juliet забавлява публиката в Stephen Sondheim Theatre осем пъти в седмицата с хитови части на Бритни и познатата ни любовна история за Ромео и Жулиета от Шекспир, само че разказана по нов метод.

Сега обаче научаваме и новината, че още един мюзикъл с музиката на Бритни Спиърс ще оживее на сцена. Той ще е озаглавен Once Upon a One More Time и ще бъде показан в Marquis Theatre в Ню Йорк на 22 юни 2023 година Предварителните представления обаче ще стартират от 13 май, написа People.

Кастингът към момента не е разгласен, само че все пак към този момент знаем някои детайлности към спектакъла. Например малко повече за сюжета.

Историята ще запознае феновете с подвизите на група принцеси от приказките. Точно по този начин, добре познатите ни Пепеляшка, Снежанка и Малката нимфа ще тръгнат на премеждие в търсене на личното си благополучие. А най-хубавата част - те ще танцуват и пеят части на Бритни, измежду които " Oops!... I Did It Again, " " Lucky, " " Circus " и " Toxic. "

Самата Бритни Спиърс, несъмнено, не пропусна да показа вълнението си от новината като разкри, че мюзикълът е като нейна сбъдната фантазия.
 Бритни Спиърс и видеото ѝ, с което загатва, че е подстригала косата си
Какво крие Бритни Спиърс

Време ли е за смяна

" Толкова съм разчувствана да има мюзикъл с моите песни - изключително подобен, който се развива в сходен вълшебен свят, изпълнен с герои, с които съм израснала, които обичам, боготворя. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР