Че електрическите коли са бъдещето, в това вече никой не

...
Че електрическите коли са бъдещето, в това вече никой не
Коментари Харесай

Ще видим ли скоро Bentley на ток

Че електрическите коли са бъдещето, в това към този момент никой не се съмнява. В последните години от ден на ден производители от сектора се преориентират към коли, задвижвани на ток. И те стават все по-бързи, по-красиви, по-спортни и по-луксозни .

Поредната марка, която не крие проектите си да ни изненада с електрически автомобил от висок клас, е Bentley . За разлика от други, тя няма да заложи на SUV модел за дебюта си в новата сфера, а на спортно купе, което ще се отличава със " самоуверен жанр " .

От екипа на компанията разкриват, че са на равнище опити с дизайна на колата. Знаят, че желаят да е нещо невиждано до момента, като в това време се резервира стилът на Bentley.
 Снимка 474804

Но електрическите автомобили изискват разнообразни пропорции от тези с мотор с вътрешно горене, което до известна степен е спирачка на фантазиите им. Както при множеството сходни модели, и тук батериите ще са ситуирани под купето , което подвига малко височината.

От компанията залагат на обстоятелството, че до няколко години производството на акумулатори за електрическите автомобили ще се развие и размерите им ще намалеят за сметка на по-голям заряд и по-дълъг пробег с едно зареждане. Плановете им са да обезпечат към и над 500 километра без нужда от включване в тока .

Друга доста значима характерност на първото електрическо Bentley е неговата аеродинамика . Марката не е профилирана в производството на противоречиви коли, по тази причина ще потърси компания, с която да работи в съдействие.
 Снимка 474805

В това, че първокласният бранд ни готви приятна изненада, ни убеди преди няколко месеца и прототипът EXP 100 GT . Той няма да влезе в серийно произвеждане, само че пък потвърди, че Bentley могат да основат електрически автомобил с 1340 конски сили и 1491 Nm въртящ миг.

Очаква се първият EV модел на Bentley да направи своята премиера през 2025 г . А преди този момент марката ще ни предложи хибридни версии на всички свои модели , които се създават до този миг, написа Carscoops.
 Citroen, Ami One Concept и ще можем ли да караме EV кола за 20 евро на месец
Citroen пуска EV модели за 20 евро на месец

Доста симпатично предложение

" 100 години се стремихме да вършим все по-големи и по-мощни мотори. В идващите 10 ще се опитаме те да изчезнат. ", споделя изпълнителният шеф на марката, част от Volkswagen Group.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР