Че е незаменимо да излезеш с дружинката на лов и

...
Че е незаменимо да излезеш с дружинката на лов и
Коментари Харесай

Кратката ни експедиция из ловните полета на „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018

Че е незаменимо да излезеш с дружинката на лов и да се заредиш с приятни преживявания, няма спор. А в този момент да си представим, че има място, на което хем да срещнем доста другари и нови съратници, хем да изберем вярното ново оръжие и боеприпаси, хем да си изкараме уместно.

Всъщност това място съществува. Това е добре познатото ни ревю „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “. Неговото 26-о следващо издание ще се организира в Интер Експо Център от 26 до 29 септември. И ще ни показа страхотната опция да се срещнем с обичаните си ловни и спортни оръжия, риболовни такъми и туристическа екипировка.



Оръжие за всеки от нас

Наситените с участници изложбени площи дават обещание богат избор от артикули за всеки. Сред тях ще бъде ловният полуавтомат на Vincenzo Bernardelli. Изящно направено, надеждното оръжие е с двупозиционно газово бутало за лесна промяна от леки на тежки патрони. Изложителите ще се погрижат и за точния ни мерник. Измежду предложенията ще открием оптика Vortex Crossfire ІІ 3-9x40, показана ни от АйЕсДи. С огромното разстояние от окуляра до зеницата на окото, многослойни лещи и опция за контролиране на настройките, тя е безкомпромисна. В листата откриваме и продуктите на Tracitive - GPS устройства за кучета, препоръчани от Мавесто.

Разбира се, безвъзвратен детайл от оборудването ни е ножът. Десетките изложители дават обещание да ни предложат богат лист от различни оферти. Сред тях попадат тези на ЧУНЧЕ. А Hunter George ще ни предложи благосъстояние от произведения и аксесоари от естествена кожа – калъфи, раници, патрондаши, ремъци и други.



И защото за напредването ни и мощно пресечените терени се нуждаем от надеждно съоръжение, би трябвало да екипираме транспортните си средства. На Наслука, лов, лов на риба, спорт “ 2018 ще открием лебедки, въздушни блокажи и аксесоари за офроуд от Пауър Уинч България, гуми, джанти и аксесоари от Агрина ЕООД, както и доста други. Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, измежду чиито оферти са каяците с MirageDrive система за задвижване.

Изложението ще ни даде опция и да посетим още веднъж Международната киноложка галерия, в която български и задгранични любимци ще се включат с четириногите си любимци. Ценителите ще могат да се насладят и на изящна диорама, както и на изложбата, проведена от Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “.

Началото на есента сигурно ще бъде изпълнено с доста адреналин и приятни страсти. Поднесени от 26 до 29 септември и с помощта на годишното ревю „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “ в Интер Експо Център.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР