Че Благой Георгиев не е стока, а очите му шарят

...
Че Благой Георгиев не е стока, а очите му шарят
Коментари Харесай

Еднодневка, зарязана от Благой Георгиев, го съсипа с тези думи!

Че Благой Георгиев не е " стока ", а очите му шарят на 16, е ясно от дълго време. И въпреки всичко има няколко дами, които съумяха да го задържат до себе си - коя с брак, коя със сериозна връзка (изключваме децата). Повечето, минали през леглото на футболиста обаче, се водят " еднодневки ", с които той се е позабавлявал и до такава степен.

Една от тях, за която от дълго време се знае, че е пробвала да впримчи Джизъса, само че не е съумяла, е миската Венцислава Тафкова. " Където има огън, несъмнено, има и пушек " - за креватното премеждие на Венцито и Благой се носят митове от време оно, само че в този момент тя се сети да се изкаже и твърдо да отхвърли всичко.



Пред свои почитатели Тафкова съобщи, че освен е нямала никакви връзки с Георгиев, ами даже не харесва футболисти - някак й се костват под равнището й. С думите си тя искрено захапа Джизъса, само че близки до него прихнаха в смях, сещайки се по какъв начин го е гледала като влюбено теле преди време.

" Тая отново се сети по кое време да приказва по остарели проблеми - когато Благо влезе в Сървайвър и сега тематиките около него са настоящи. Милата, гледа да го спомене по някакъв метод, че и тя да блесне. После несъмнено ще отхвърля и че Мартин Елвиса я е минал и отпътувал като дребна гара ", разясняват източниците.

Самата Тафкова пък си отвори малка врата към богатите мераклии като съобщи, че още е свободна и необвързана.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР