Че Бела Хадид е по-щастлива от всякога, в това няма

...
Че Бела Хадид е по-щастлива от всякога, в това няма
Коментари Харесай

Когато Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Че Бела Хадид е по-щастлива от всеки път, в това няма никакво подозрение. По-рано тази година в изявление пред Interview Magazine моделът приказва и за връзката си с Марк Калман. Тогава тя разкри за привързаността си към него. " Чувствам се извънредно удобно и доста сигурна с Марк. Наистина се гордея с него. Той е моята прочувствена поддръжка и е необикновено надарен във всичко, което прави ", сподели тогава Бела Хадид.
 Джиджи Хадид, Бела Хадид, U.S. Open и появяването на сестрите дружно на тенис шампионата
Стил и съблазън по сестрински

Джиджи и Бела Хадид отново го направиха

Марк Калман се заприказва през юли 2020 година, когато бяха снимани да излизат дружно от кафене, напомнят от Hola. Преди това тя беше по отношение на The Weeknd, с който започнаха да се срещат през 2015 година, само че година по-късно се разделиха. Двамата се събраха още веднъж през 2018 година, само че през 2019 година романсът им дефинитивно завърши.

Освен доста влюбена и щастлива сега, Бела Хадид обаче си остава и все по този начин секси. Моделът не стопира да споделя предизвикателни фотоси в профила си в Instagram, където показва съвършените си форми. 

Една от последните ѝ фотосесии е за списание i-D. На някои от фрагментите Бела Хадид театралничи по транспарантна рокля, под която едвам видимо се показват красивите ѝ гърди. 

" Почти през цялата ми кариера постоянно съм мечтала да бъда на корицата на i-D... Нещо постоянно ме е привличало в метода, по който Алистър Макким съчетава изискан, готино и фикция с капка гнусота ", написа Бела Хадид като не пропуща да благодари на целия екип, изравен зад корицата. 
 Бела Хадид, Марк Калман, бански и по какъв начин двамата прекарват двеме дружно
Бела Хадид - по-щастлива и по-секси от всеки път

Любовта й проличава и й отива

Бела Хадид подчертава и на няколко конкретни снимки от плажа, на които пък я виждаме по доста забавен модел бански. Двете чашки на горнището ѝ са във формите на дребна морска звезда и сърце, които внимателно скриват единствено зърната на моделът. Банският костюм обаче се хареса извънредно доста на почитателите ѝ, които не си икономисаха похвалите към нея за поредната ѝ страхотна визия. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР