Че Ариана Гранде подготвя нов албум, се знаеше от месеци.

...
Че Ариана Гранде подготвя нов албум, се знаеше от месеци.
Коментари Харесай

Вече е сигурно: Ариана Гранде с нов албум до края на месеца! Какво знаем за него?

Че Ариана Гранде приготвя нов албум, се знаеше от месеци. Тя постоянно даваше по някой жокер на почитателите си. Дали с част от някой бийт, или пък със фотоси от студиото... все имаше нещо, за което да се " хванем ". А и въпреки всичко минаха две години от " Thank u, next ". 

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

E, към този момент е (почти) несъмнено, че новият албум ще пристигна до края на месеца. Все отново в Twitter тя написа: " Нямам самообладание да ви показва моя албум този месец ". И въпреки всичко е октомври, не 1 април... Така идното ще е шестият албум певицата. 

Виж още: Селена Гомес в следващата меланхолия, ето от какво била породена

Pitchfork напомнят, че тази година Ариана Гранде показа колаборация с Лейди Гага - " Rain on Me ", както и " Stuck with U " с Джъстин Бийбър. С " Rain on Me " певиците станаха първите в историята на топ 100 на Билборд, които дебютират преди всичко. Сингълът стана двойно платинен.

Виж още: Били Айлиш и Пост Малоун отнесоха премиите на Билборд! Лизо скандализира с тоалет

Как ще се споделя новият албум, към този момент не е ясно. Няма и дата за него. Но очевидно въпреки всичко ще се случи. Доказателства за това пристигнаха и от продуцента Томи Браун. На 10 октомври той пусна фотография, на която театралничи с певицата и написа (буквално) " 6**** ". По-рано през годината пък в изявление сподели, че към момента няма планове да пуска албум, защото годината е шантава. Е, очевидно 2020 се е трансформирала в очите на Ариана Гранде. 

Изображение: https://www.instagram.com/arianagrande/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР