Че Андреа показва лабилна психика след раздялата си с Кубрат

...
Че Андреа показва лабилна психика след раздялата си с Кубрат
Коментари Харесай

Кубрат Пулев довърши Андреа: Жената до мен е на съвсем друго ниво и...

Че Андреа демонстрира лабилна душeвност след раздялата си с Кубрат Пулев, е реалност. От година и повече ситуацията при нея става все по-критично, а държанието й все по-налудничаво. Чудим се какво ли ще последва в този момент, откакто Кобрата освен разгласи обществено, че обича друга, само че и в допълнение наля масло в огъня.

Боксьорът съобщи, че за повече от 13-те години, през които е бил с чалгарката, не е изпитвал това, което изпитва през днешния ден. Нещо повече - той оповести, че новата му жена и любовта му към нея са на напълно друго равнище, от това преди (което е голяма засегнатост за певицата).

" Баща ми постоянно е казвал, че най-важният избор е индивидът, който ще избереш да е до теб. Едва в този момент го разбрах и осъзнах какъв брой е прав. Избрал съм. Избрал съм със сърцето си, с мозъка си и с всяка парченце от себе си. Защото тези неща се усещат. Никой не може да ми дава препоръки и акъли, когато няма визия какви са и какви са били нещата, това е персонален живот. Ще кажа обаче, че равнището на връзката и любовта ми сега, е напълно друго ", показа Пулев.

Не ни се мисли по какъв начин ще реагира Андреа след тези " благи слова ", още повече като преди ден още веднъж натърти по какъв начин тя и фамилията й били " виновниците " за цялата, надали не, кариера на Кубрат Пулев.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР