Чайна Мотор Къмпани“ АД е официален партньор и вносител за

...
Чайна Мотор Къмпани“ АД е официален партньор и вносител за
Коментари Харесай

Още един вносител на китайски автомобили у нас? - видео

Чайна Мотор Къмпани “ АД е формален сътрудник и вносител за българския пазар на коли с марката Dongfeng. Марката предлага качествени, сертифицирани за Европейски Съюз артикули с съвременен европейски дизайн, модерни технологии и системи за сигурност, с невиждана гаранция за пазара.

В своята 46-годишна история DFM се е трансформирала в промишлен водач в региона на употребата и ръководството, индустриалните и маркетингови качества, в допълнение към построяването на съставна и отворена система за научноизследователска и развойна активност. По-специално, базите на DFM в Китай, Швеция, Германия и други страни вземат участие в взаимни научни проучвания и разработки и се ангажират с механически нововъведения и приложение в промишлеността.

До края на 2014 година DFM е доставила на пазара общо 26,60 милиона транспортни средства, от които нейните търговски транспортни средства (камиони и автобуси) обгръщат цялостна гама от артикули, в това число тежки/средни/леки, мини и модифицирани транспортни средства със особено предопределение и други.



Пътническите транспортни средства обгръщат разнообразни типове модели, в това число седан, SUV, MPV, мини автомобил и така нататък, а високопроходимите специфични транспортни средства за придвижване отвън пътя обгръщат пустинни транспортни средства, офроуд камиони със задвижване на всички колела и други. Превозните средства с нови сили обгръщат разнообразни типове хибридни транспортни средства, BEV, транспортни средства на природен газ и така нататък "

https://chinamotor.bg/dongfeng-e3/…
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР