Чаят от мента се е приготвил за първи път в

...
Чаят от мента се е приготвил за първи път в
Коментари Харесай

Чаят от мента намалява нежеланото окосмяването

Чаят от мента се е приготвил за първи път в пустините на Северна Африка, минал е през Средиземноморието и оттова е достигнал и до Европа.

Всички знаем какъв брой е потребна ментата като билка - използваме я за безчет неща, някои от които са облекчение на болките в гърлото, усмиряване на нервната система, както и за утоляване на жаждата за по-дълго време.

Освен познатите ни до момента изгоди, които можем да извлечем от вълшебните зелени листенца, билката предлага и още един скъп бонус за дамите.

Много от представителките на нежния пол страдат от нараснал мъжки хормон в организма, което става причина за несъразмерното окосмяване по лицето и тялото.

 Нежелано окосмяване

Консервативното лекуване на това заболяване нормално включва приема на орални контрацептиви за подтискане на произвеждането на андроген или медикаменти като спиронолактон.

Ако не сте последователи на приема на лекарства, може да се обърнете към нашенската национална медицина - единствено 2 чаши чай от мента дневно може да понижат неприятностите ви.

Залейте 5 г от билката с 250 мл вода. Консумирайте го най-често в дните след менструация и по време на овулация.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР