Частта от ул. Отец Паисий, заключена между улиците Рислки метох

...
Частта от ул. Отец Паисий, заключена между улиците Рислки метох
Коментари Харесай

Част от ул. Отец Паисий вече с паваж и нови тротоари

Частта от ул. " Отец Паисий ", заключена сред улиците " Рислки метох " и " Станислав Доспевски " е към този момент с нови тротоари и паважна настилка, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Тротоарът откъм Главната е по-широк за разлика от преди. Уширението е за сметка на пътното платно. Това ще понижи местата за прекъсване на колите, по тази причина - след привършване на ремонта, ще се отстрани косото паркиране и ще се вкара паралелно такова.

В сектора от ул. " Патриарх Евтимий " до хотел " Одеон " улицата ще се преобрази изцяло - равнището на пътя ще се изравни с тротоарите, там ще бъде неразрешено паркирането, само че ще може да се влиза и стопира за малко. Хората, които имат гаражи, ще могат да минават през зоната, само че няма да може да се паркира.

Ще бъдат отстранени загражденията до подлез " Археологически ", където сега на тротоара има места за паркиране. Ще се отстрани и паркинг в тази част на ул. " Отец Паисий " (той е общинска собственост), а местата там ще се употребяват за краткотраен престой и за обслужване на комерсиалните обекти от зоната и Главната.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР