Частно средно училище Юрий Гагарин“, разположено сред  зеленината и чистия

Частно средно училище Юрий Гагарин“, разположено сред  зеленината и чистия ...

SMART дни на образованието – 25 и 26.08.2019 г. В частно средно училище „Юрий Гагарин“.Частно средно училище „Юрий Гагарин“, разположено сред  зеленината и чистия въздух на природен парк “Камчия”, кани всички родители на лятното издание на „SMART дни на образованието“ , което ще се проведе  на 25.08.2019г. от 11:00ч. до 17:00ч. и на 26.08.2019 г. от 10.30 до 16.00  часа в училището.

  

През тези дни родителите ще имат възможността да получат подробна информация за  престижното образование в интернационална среда с опция за две (Руска и българска) държавни образователни акредитации, както и да разберат за новите допълнителни програми по испански, английски и руски език, програмиране и киберсигурност, финансова грамотност и астрономия.

  

От тази година за първи път в Частно средно училище „Юрий Гагарин“ се въвеждат  и допълнителни часове за подготовка за националното външно оценяване (матури) както и програми по личностно развитие, социална и емоционална интелигентност, целящи да изградят в децата ценни умения, които да ги подготвят за бъдещето.

  

В училището се набляга не само изключително много на образователния процес, но и на спорта, културата и творчеството. Всичко това е съчетано с уникалните природни дадености на международния  комплекс,разположен в природен парк Камчия, здравословната среда и здравословно хранене, приготвено на място за възпитаниците на учебното заведение.

  

Частно средно училище "Юрий Гагарин" е единственото училище в България, което има акредитация за обучение по българските и руските образователни системи. Учебният процес  е базиран на практически опит в най-съвременната и професионално оборудвана база с ТВ и Радио център, дигитален Планетариум и обсерватория, високотехнологично училищно оборудване, олимпийски спортен център

 Училище "Юрий Гагарин" предлага и опция за пълен пансион, с настаняване в модерна база, а за  Варна и околността е осигурен ежедневен транспорт със съвременни автобуси до и от училище.

  

Заповядайте! - „SMART дни на образованието“ - ➡25.08.2019г. от 11:00ч. до 17:00 ч. и 26.08.2019г. от 10:30 ч. до 16:00ч.

Повече информация на: gagarin-kamchia.bg

Заявка за участие ➡ docs.google.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->