Частно средно училище Юрий Гагарин“, разположено сред  зеленината и чистия

...
Частно средно училище Юрий Гагарин“, разположено сред  зеленината и чистия
Коментари Харесай

SMART дни на образованието – 25 и 26.08.2019 г. В частно средно училище „Юрий Гагарин“


Частно приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “, ситуирано сред  зеленината и чистия въздух на естествен парк “Камчия ”, кани всички родители на лятното издание на „ SMART дни на образованието “, което ще се проведе  на 25.08.2019г. от 11:00ч. до 17:00ч. и на 26.08.2019 година от 10.30 до 16.00   часа в учебното заведение.

 



 

През тези дни родителите ще имат опцията да получат подробна информация за  престижното обучение в интернационална среда с алтернатива за две (Руска и българска) държавни просветителни акредитации, както и да схванат за новите спомагателни стратегии по испански, британски и съветски език, програмиране и киберсигурност, финансова просветеност и астрономия.

 



 

От тази година за първи път в Частно приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “ се вкарват  и спомагателни часове за подготовка за националното външно оценяване (матури) както и стратегии по личностно развиване, обществена и прочувствена просветеност, целящи да изградят в децата скъпи умения, които да ги приготвят за бъдещето.

 



 

В учебното заведение се натъртва освен извънредно доста на просветителния развой, само че и на спорта, културата и творчеството. Всичко това е съчетано с неповторимите естествени дадености на международния  комплекс,разположен в естествен парк Камчия, здравословната среда и здравословно хранене, приготвено на място за възпитаниците на образователното заведение.

 



 

Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин " е единственото учебно заведение в България, което има акредитация за образование по българските и съветските просветителни системи. Учебният процес  е основан на на практика опит в най-съвременната и професионално оборудвана база с ТВ и Радио център, цифров Планетариум и обсерватория, високотехнологично учебно съоръжение, олимпийски състезателен център

 



Училище " Юрий Гагарин " предлага и алтернатива за цялостен интернат, с настаняване в съвременна база, а за  Варна и покрайнината е обезпечен всекидневен превоз със модерни рейсове до и от учебно заведение.

 



 

Заповядайте! - „ SMART дни на образованието “ - ➡25.08.2019г. от 11:00ч. до 17:00 ч. и 26.08.2019г. от 10:30 ч. до 16:00ч.

Повече информация на: gagarin-kamchia.bg

Заявка за участие ➡ docs.google.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР