Частният съдебен изпълнител Тотко Колев, срещу когото започна разследване за

...
Частният съдебен изпълнител Тотко Колев, срещу когото започна разследване за
Коментари Харесай

ЧСИ-то, разследвано заради либийския танкер, застава пред съда за ”Дюнигейт”

Частният правосъден реализатор Тотко Колев, против който стартира следствие за закононарушение по работа поради случая с либийския танкер, сподели, че на никое място не вижда нарушавания във връзка с обществената обмен на кораба и тя не е анулирана.
На 21 декември е бил заменен екипажът на кораба и изменен статута му. Прокуратурата е била сезирана със сигнал. " Не съм бил на тази дата в Бургас. Ден преди този момент потеглих на отмора ", изясни Тотко Колев:

" Нито съм давал някакви разпоредби да се извърши такова деяние, нито някой от мен нещо е желал. Почивката ми беше от лятото проведена. Отсъствието ми е напълно инцидентно. Не намирам скандал в едни гражданско-правни връзки. Скандалът беше раздухан от други ".

Днес се организира разпоредително съвещание и по друго дело, по което Тотко Колев е упрекнат. Прокуратурата твърди, че преди 10 години той е направил служебно закононарушение и е ощетил община Несебър с над 500 000 лв.. След " Дюнигейт ", община Несебър направила проверка на земите си и схванала, че не е притежател на терен край Емона, обясниха през днешния ден от Прокуратурата, цитира БНР. Разследването посочило, че частният правосъден реализатор е нарушил служебните си отговорности при осъществяване на дейности по изпълнително дело. Днес Колев отхвърли коментар по съответният случай, само че разясни.

" Може да е инцидентно, само че аз нямам доверие в случайностите. Двете неща нямат никаква връзка между тях. Виждате, че аз не се укривам от изказвания. Просто мисля, че сега не е удачно да приказвам за тези неща ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР