Частният съдебен изпълнител Тотко Колев е лишен от права за

...
Частният съдебен изпълнител Тотко Колев е лишен от права за
Коментари Харесай

Лекс: ЧСИ Тотко Колев е лишен от права за 2 години заради продадения либийски танкер

Частният правосъден реализатор Тотко Колев е лишен от права за 2 години и e санкциониран с 4000 лв. поради позволени най-тежки нарушавания в проблема с либийския танкер BADR, който докара и до интернационален спор, написа " Лекс ".

``
реклама

Това е решил дефинитивно Върховният касационен съд (ВКС), откакто е оставил в действие решението на Дисциплинарната комисия на Камарата на частните правосъдни реализатори (КЧСИ), сподели инспекция на „ Лекс “.

До абсурда се стигна, откакто в края на предходната година корабът беше иззет в Бургас, а екипажът му свален, като „ Морска администрация “ и Гранична полиция съдействали на частния правосъден реализатор, който упълномощил танкера на българска компания след извършена обществена обмен поради дълг от над 9 млн. $. Последва опасност от Либия, че ще бъдат арестувани всички български кораби, които навлизат в либийски пристанища, само че в последна сметка абсурдът беше сподавен, а корабът – върнат на държавната либийска корабна компания.

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА СТАТИЯТА ВИЖТЕ ТУК!

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: