Частният пилот Ранди Джоунс обясни защо храненето в самолета е

...
Частният пилот Ранди Джоунс обясни защо храненето в самолета е
Коментари Харесай

Защо не трябва да ядем в самолета

Частният водач Ранди Джоунс изясни за какво храненето в самолета е рисково за здравето. По неговите думи по време на почистването на отпадъците и боклука от предходния полет личният състав не сменя ръкавиците си, когато стартира да опакова храната за нови пасажери, осведоми Сън.

Ранди е частен водач от съвсем 20 години. Той твърди, че напитките и храната могат да бъдат рискови за здравето, защото чиновниците по време на полет не съблюдават санитарните правила и правила.

Според него по-скоро би трябвало да обърнете внимание на чая и кафето. Водата, доставена на борда, се съхранява в резервоари. Те могат да бъдат нечисти. Джоунс отбелязва, че водата за пълнене на резервоара не се подлага на филтриране. Ако в града има нискокачествена питейна вода, тя ще бъде пита от пасажерите на борда.

Думите на Ранди Джоунс удостоверява и Шрейя Парик, работещ като бордови личен състав в пет разнообразни самолетни компании. Той и сътрудниците му избират да донесат своя храна на самолета. Както отбелязва Парик, към храната се прибавят подправки, соли и мазнини, които оказват неподходящо въздействие върху организма. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР