Частният бизнес е гъвкав и находчив - особено в трудни

...
Частният бизнес е гъвкав и находчив - особено в трудни
Коментари Харесай

Автосервиз взима, поправя и връща колата

Частният бизнес е еластичен и съобразителен - изключително в сложни времена. Доказва го и една нова услуга, предлагана в областта на авторемонтите. Обаждате се в сервиза, оттова изпращат екип, който взема колата, откарва я в работилницата и след ремонта я връща вкъщи. Услугата към този момент се предлага единствено в София, само че евентуално бързо ще се придвижи и в други градове. 

В изискванията на рискова зараза превозването на автомобила се прави по специфична процедура. Екипът е с ръкавици, ключът се дезинфекцира, както и купето. Таблото, седалките и подът се покриват със предпазен найлон. Воланът също се облича в найлон. След премахване на повредите същата процедура се повтаря и преди автомобилът да бъде върнат на притежателя. При дезинфекцията се употребяват същите препарати, с които по ГКПП-тата пръскат при подозрение за болести и вируси.

" Положението сега е патово за хората - призовани са да си стоят у дома, а в случай че им се постанова да пътуват по работа или по друга неотложна причина, би трябвало да избягват публичния превоз и да употребяват персоналните си коли. А колата тъкмо в този момент се е развалила... С предлаганата услуга избягваме скупчване на клиенти и механици на едно място, изяснява Крис Младенов, създател на Академията за автомеханици (DAS AUTO SERVICE Academy). Ремонтът на колите се прави в базата на Das Auto Service в столицата. Транспортирането на МПС от и до у дома е гратис.

Основателят на академията за автомеханици настойчиво поучава сътрудниците си от всички автосервизи в изискванията на изключителни ограничения против разпространяването на ковид да работят изключително по телефона, да заобикалят директните контакти с клиенти, доколкото е допустимо, да разчистват натрупаните ненужни движимости и чаркове и да поддържат суперхигиена  в работните пространства и към тях. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР